Susanne Lundeng slipper ny plate 2. mars

Susanne Lundeng 5, foto-Guri Dahl.jpg

DET VA NÆRE PÅ, Susanne Lundeng slipper sin tiende plate den andre mars.

Det er en ny, uredd, sterk og sårbar artist, musiker og låtskriver vi får møte på Susanne Lundeng sin 10. utgivelse "Det va nære på". For første gang har hun skrevet og synger egne tekster. Ord om det nære i livet, om nyanser, raushet, det som nesten gikk, stolthet har blandet seg inn i felelåtene hun skriver, men også blitt selvstendige sanger.  Etter at hun forrige gang fikk Spellemannprisen i folkemusikk for sin kvadruple utgivelse av nordlandsslåtter, er Susanne på "Det va nære på" tilbake med band og har med seg musikerne Bjørn Andor Drage - tangenter, Arnfinn Bergrabb - trommer og Are Simonsen - lyd/elektronikk. Sammen har de laget et overraskende og dynamisk album der 70-tallets progressivitet møter Susannes lyriske verden i et drivende samspill.

Les mer

 

Turnerute - våren 2018

28.02 - Bodø/Stormen bibliotek- miniplateslippkonsert
02.03 - Trondheim/Dokkhuset
03.03 - Stokkøya/Sjøsenter
05.03 - Kongsberg/Musikkteater
06.03 - Nøtterøy/kulturhus
08.03 - Sandvika/Kalkmølla kulturstasjon
09.03 - Oslo/Kulturkirken Jakob
14.03 - Narvik/Vinterfestuka
06.04 - Fredrikstad/St. Qroix-huset
07.04 - Hamar/kulturhus
11.04 - Fauske/kino
12.04 - Beiarn/samfunnssalen
13.04 - Steigen/Nybrygga- Helnessund
14.04 - Gildeskål/Inndyr/Heimsjyen
15.04 - Saltdal/ AZ galleri
28.04 - Bodø/Stormen/Sinus


 

 


Karl Emil RikardsenNO