Nytt bilde av Kurt Edvin B. Hansen i vårt galleri.

IMG_2360.jpg

"POLAR TILSTAND" er tittelen på det nye bildet fra Kurt Edvin B. Hansen som nå ligger for salg i vårt nettgalleri. 

Det er et stort vinterlandskap der man lett kjenner igjen Blix Hansens rå, spontane stil med landskapsformer som vokser ut av grove strøk.

Bildet er basert på minner fra en utflukt kunstneren deltok på,  under en reise til Ny Ålesund på Svalbard.

- Jeg dro inn i til et område jeg burde holdt meg unna.  Det var et platå på en bre med fjell på alle kanter. Fra breen under meg kunne jeg høre kraftige lyder som ga gjenklang i fjellene - og i meg selv.  Jeg kjente igjen en følelse fra mange situasjoner i livet mitt . Bildet tar utgangspunkt i dette, og har for meg en videre betydning som ikke har noen tilknytting til sted eller geografi, sier Kurt Edvin Blix Hansen. 

Størrelsen på bildet er 150 x 200cm.  Se det gjerne i
Norlandiart Nettgalleri

Les mer om Kurt Edvin B Hansen

 


 

 


Karl Emil RikardsenNO