NorlandiART18

Skjermbilde 2018-11-22 22.52.11.png

Utstillingsåpning 30 november

Bodøs ordfører Ida Pinnerød åpner utstillingen NorlandiART-18 Lars Petter Næss står for det musikalske innslaget når NorlandiART-kunstnerne inviterer til juleutstilling i Stormen Kunst, den 30 november kl 19:00. .

Det er tre år siden bygalleriet NorlandIART åpnet i Bodø sentrum. I fjor ble dette fulgt opp med utstilling med verker av de samme kunstnerne, i Stormen. Den 30 november 2018, gjentas dette med de samme samtidskunstnerne som har vært med hele veien. 

I år som i fjor blir det også anledning til å lage sine egne kunstverk som barn kan gi i julegaver til foreldre, og omvendt. Og - som i fjor blir hele utstillingen lagt ut for salg på www.norlandiart.no.

Nettgalleriet åpner akkurat som utstillingen, nøyaktig kl 19:00, den 30 november.. Hjertelig velkommen både på nett og i Stormen. 

Karl Emil RikardsenNO